Logótervezés

BPETISOFT

Tapasztalt, magas színvonalon dolgozó grafikusaink az átgondolt logótervezés során olyan megjelenést, logó designt készítenek megrendelőinknek, mellyel hosszú éveken át a vásárlók azonosítani tudják a cégét, és eredményes munkájukkal hozzájárulnak az üzleti sikerekhez. Ezért gyakorta alkalmazzuk a funkcionális céglogót, mely során a cég tevékenységéhez, marketing üzenetéhez és célcsoportjához igazodóan alkotjuk meg a vállalkozás logóterveit.
Ehhez természetesen a logó tervezés előtt igyekszünk minél részletesebben megismerni a vállalkozás tevékenységének minden apró részletét.
Minden esetben egyeztetjük a megrendelővel igényeit, esetleges elképzelését a logó típusáról, színéről.
Betűlogó vagy grafikus logó esetén gyakran a kettő elegyét javasoljuk, és a tervezés során erre több módozatot készítünk el.

A BPetiSoft logójánál úgy kellett megalkotnunk a betűk formáját, hogy azokban el tudjuk rejteni a tevékenységre utaló motívumokat, mintákat, formákat, hogy végeredményül egy funkcionális céglogó születhessen, mely végül mind a betűk stílusát mind a logó színét nézve összhatásban egy modern, számítástechnikai tevékenységre utaló funkcionális logó lett.