Nyomdai munkák

BUDAVÁRI KATALÓGUS

"A Budavári Önkormányzat Képviselõ-testületének döntése értelmében örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Kerületkártya programunkat megújítottuk, melynek keretében kiemelt figyelmet kívánunk fordítani arra, hogy polgáraink minél több kedvezményhez jussanak a kerületi intézményekben, üzletekben, éttermekben, a különbözõ szolgáltatóknál. A megújulás jegyében egy új, komplex, többfunkciós Kerületkártyát vezettünk be, melyet minden kerületi lakos térítésmentesen vehet igénybe.

Kiadványunkban megtalál minden fontos információt azzal kapcsolatosan, hogy a kártyát elfogadó üzletek és szolgáltatók milyen kedvezményeket biztosítanak a kerületi lakosok számára.

Bízom benne, hogy a Budavári Önkormányzat megújult Kerületkártyáját minél többen veszik igénybe és valódi segítséget jelent a mindennapokban!"

A Budavári Önkormányzat Kerületkártya Katalógus grafikai megoldásánál a mi trendeknek megfelelő letisztult stílust hívtuk életre. Fontos volt szem előtt tartani a Kerületkártya grafikai megjelenését, és azzal összhangban megalkotni a katalógus logojában, színében, stílusában, és egyéb elemeiben megjelenő összhatását.