Nyomdai munkák

Innovációs fejlesztések

SMART GUARD SENIOR
A jövő távfelügyeleti rendszere. Egészségőr egyedül elő időseknek, nyugdíjasoknak készített     
változata, mely távfelügyeleti háttérrel működik. A mért eredményeket egy diszpécser központ folyamatosan feldolgozza, figyeli és szükség esetén értesíti a mentőszolgálatot.

SMART GUARD BUSINESS
A megbízható társ kidolgozott exkluzív változata. Diszkrét, pontos és megbízható, megfelel a modern üzletember elvárásainak. A Smart Guard Business társ a mindennapokban és a sportban is, észrevétlenül felügyeli az elfoglalt managerek, politikusok állapotát. A termék megjelenéséért a Porsche Design felelős.

SMART GUARD INSURANCE
Életbiztosítás okos karlánccal viselhető, klinikailag tesztelt és megbízható szenzor együttest fejlesztett ki, aminek segítségével a biztosított ügyfelek egyéni élettani paraméterei mérhetővé válnak, életvitelbeli sajátosságaik a biztosító számára megismerhetővé válnak, így mindkét fél számára egy kölcsönösen megfelelő biztosítási szerződése tud megszületni.

AIR GUARD
A Smart Guard speciális változata a légügyben dolgozó pilóták. Biztonságban a felhők fölött, és légi utaskísérők felügyeletére. Az eszköz figyeli a személyek fizikai állapota mellett az emocionális és pszichikai állapotukat is. Az általunk kínált megoldás biztosítja ezen különlegesen képzett személyek, valamint a felelősségük alatt utazó civilek biztonságát is.

3D-s modellezést is készítettünk a Smart Guard Business prospektushoz.