Nyomdai munkák

PUSH N GO SZÓRÓLAP

A Push N Go szórólap grafikája egy olyan mobilalkalmazást hivatott népszerűsíteni, amely a cégeket közelebb hozza a vásárló közönséghez. A szórólap célja az volt, hogy minél szélesebb célközönséghez eljusson ennek az alkalmazásnak a lehetősége.  A Push N Go egy mindig kéznél lévő, interaktív, praktikus kisokos, ami jelenleg iOs és Android operációs rendszerre fejlesztett okostelefonokon érhető el.
A Push N Go célja, hogy a felhasználókat információkkal lássa el az üzletekről, szolgáltatókról, hogy ők és ügyfeleik egymásra találjanak.
Az alkalmazásban szerte az országban számos üzlet és szolgáltató alapinformációit (nyitva tartását, telefonszámát, e-mailcímét, Facebook oldalát, Skype-elérhetőségét) megtalálhatod, és akár azonnal felveheted velük a kapcsolatot.
Ezenkívül számos kategóriában folyamatosan gyűjtik neked az üzletek és szolgáltatók legfrissebb, aktuális akcióit, amelyeket azonnal elküldenek a telefonodra.

Olyan arculatot alkottunk, amely minden korosztály számára tetszetős, és a mai trendeket követő képi és színhatást rejt magában.