Menü

Infografik

Ismerj meg minket!

Bármilyen összetett legyen a feladat amivel megbízol minket, kreativitásunk nem ismer határokat. Dolgozunk ügynökségekkel, multikkal, marketing csoportokkal, IT fejlesztőkkel, non-profit szervezetekkel, gyártókkal, nyomdákkal, szolgáltatókkal, vállalkozásokkal, magánszemélyekkel, ezért sokrétű grafikai tapasztalatunk van. Jó érzés, ha egy vállalkozást segíthetünk az előbbre jutásban és büszkeséggel tölt el, ha tovább élnek a közösen megálmodott ötletek.

munkamenetünk

Általában ajánlás útján jut el hozzánk az ügyfél, de közvetlen megkeresés által is felveheted velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Találkozunk vagy leírod email-ben, esetleg skype-on konzultálunk és kérdéseket kapsz, hogy mindketten tisztában legyünk mit is szeretnénk létrehozni. Ügyfeleinket a legújabb trendről és fejlesztésekről tájékoztatjuk és ellátjuk tanácsokkal, megvizsgáljuk jelenlegi helyzetét és együtt gondolkodunk, ötletelünk a jövőbeli célokról.

Hatékony marketing és üzleti stratégiánkon keresztül megkezdődhet a grafikai tervezés. Szigorúan figyelembe vesszük a trendeket és az ügyfeleink kéréseit egyaránt. Együttműködve módosítjuk a design- és grafikai anyagokat ameddig 100%-os lesz.

Az elfogadott anyagokat átbeszéljük azok jövőbeni felhasználása szerint, a végeredmény ezt követően kerül átadásra. Az átadás történhet személyesen vagy online felhőn keresztül, esetleg email-ben, az ügyfél igényeinek megfelelően. Az elkészült anyagot átküldöm levélben olyan formátumokban, amit minden területen képes leszel használni (CDR, AI, PSD, PDF, JPG, PNG + amilyen formátumban szeretnéd).

ARCULATTERVEZÉS

Az emberek többsége vizuális alkat, vagyis sokkal jobban megjegyzi azokat az információkat, melyeket egy adott színvilághoz tud kapcsolni. Ha van egy olyan egységes arculata, amelyet következetesen tud alkalmazni bármilyen promóciós platformon, akkor minden egyes hirdetésével, megjelenésével erősíteni fogja cége márkanevét ami megkülönböztet a konkurenciától! Ezzel felépítheti saját márkáját, arculatát, imázsát!

LOGÓ

Többféle logó típus létezik: non-figuratív, tipografikus, rajzos, ikonikus, és ezek vegyítése egy logón belül. Léteznek álló típusok és fekvő típusú logók.

WEBOLDAL ÉS PORTÁL DESIGN

Az InfoGrafik egyik meghatározó tevékenységi köre a design tervezés, amely több éves tapasztalatokra épít. A vállalati weboldal, vagy portál akkor felel meg küldetésének, ha kiaknázza az elektronikus média kétirányú kommunikációjában rejlő lehetőségeit. A honlap így nemcsak a külvilág felé közöl információkat, hanem piackutató eszköz is egyben!

GRAFIKAI TERVEZÉS ÉS INFOGRAFIKÁK

A legtöbb infografika képek és illusztrációk felhasználásával egyszerűsíti az információt. Vannak olyan témák, amelyek a tipográfia eszközeivel is ábrázolhatók, de lényegesen egyszerűbb, ha képek sűrítik össze a mondanivalót. Kreatív grafikusunk végiggondolja, hogyan építi fel az infografika koncepcióját, milyen ötlettel, történettel teszi vonzóbbá a mondandót, hogyan bontja szét a témát egységekre, és milyen eszközökkel vezeti végig az olvasót az egyes részeken. Összeállítja az alapot, ami arra vár, hogy felöltöztesse, feldíszítse.

Ügyfeleinkre kiemelt figyelmet szentelünk.
Keres bennünket bármikor bizalommal!